X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dodon a propus organizarea ședințelor în format președinte–premier–speaker

15 noi. 2019,, 14:00   Politică
4589 3

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a propus ca în fiecare zi de luni, să fie organizate ședințe în format președinte–premier–speaker, pentru a stabili prioritățile și sarcinile pentru întreaga săptămînă, pe care le vor comunica cetățenilor prin intermediul presei.

Despre acest lucru a declarat președintele Moldovei, Igor Dodon, în cadrul unei ediții speciale pe canalul de televiziune NTV-Moldova, transmite Noi.md.

El a menționat că Administrația președintelui va conlucra strîns cu guvernul și, de aceea trebuie de revenit la practica organizării întîlnirii președintelui, speakerului și premierului în fiecare luni dimineață, pentru a stabili prioritățile și sarcinile pentru întreaga săptămînă, cu invitarea presei.

„Am propus să organizăm astfel de ședințe pe rînd: la președinție, parlament, guvern. Conducerea țării va discuta agenda de lucru, va stabili prioritățile, va vorbi despre probleme, despre viitoarele vizite de lucru și sarcini. Presa trebuie să știe, să pună întrebări dacă-o interesează ceva. Cred că începînd cu săptămîna viitoare vom pune în practică anume o astfel de abordare. Cred că așa va fi corect. Oamenii trebuie să fie la curent", a spus Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?