X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Dodon: BECS nu va contesta rezultatul alegerilor parlamentare

15 iul. 2021,, 10:45   Politică
2427 7

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu va contesta rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, pentru a nu „tărăgăna procesul de formare a noului Guvern, ce ar putea duce la înrăutățirea situației din țară. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Igor Dodon, emisiune de la NTV.

„Avem unele observații. Dar pentru ce să contestăm, ca să lungim procesul? Din contra, noi sîntem interesați ca să fie învestit cît mai rapid Guvernul, nu este un interes politic, ci sînt interesele cetățenilor.

Guvernul trebuie să înceapă să activeze cît mai repede, oamenii așteaptă rezultate concrete.

Vedeți ce se întîmplă pe piața produselor petroliere, în agricultură unde sînt pierderi de 220 de milioane, trebuie să ne pregătim de sezonul rece. Este mult de lucru. De aceea, noi nu vom contesta”, a declarat Dodon.

Liderul socialiștilor a declarat că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor vor fi o opoziție responsabilă, care „va taxa dur guvernarea, dacă aceasta va devia de la interesele cetățenilor și a țării”.


În urma alegerilor parlamentare de la 11 iulie, trei formațiuni acced în noul Legislativ - PAS, cu 63 de mandate, BECS cu 32 și Partidul Șor cu 6 fotolii de deputat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?