Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Dodon: 60 de procurori se ocupă de dosarul meu, de furtul miliardului nimeni

16 mar. 2023,, 16:11   Politică
2562 1

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon spune că conducerea țării nu este interesată să afle adevărul despre furtul miliardului, motiv pentru care se tergiversează examinarea dosarului.

Fiind întrebat unde-i miliardul și de ce nu-l caută nimeni, Igor Dodon a spus că dacă se vor începe verficările, mai mulți demnitari de stat, riscă să fie trași la răspundere.

“Dacă o să se începă căutarea miliardului furat o să iasă la Maia Sandu și la Grosu și la toți care au votat. De ce nu-l caută? Nu-i în interesul lor. Voi nu vedeți că nimeni nu se ocupă de furtul miliardului? Nimeni. De Dodon v-am spus, se ocupă 60 de procurori, de furtul miliardului nu se ocupă nimeni pentru că dacă o să înceapă să sape acolo o să iasă tot la ei. Dacă începi să-i penalizezi, o sa-i pună la pușcărie. Stai, dar Maia Sandu pentru ce a votat de cîteva ori la ședința Guvernului? Este video, este tot. Apropo și pe Aeroport l-a votat Maia Sandu, iar acum i-au pus sub învinuire pe Leancă, pe Lazăr și pe alții . Dapoi de ce nu ai pus-o și pe Maia Sandu ?E clar că procuratura este sub ordinea lor și ei ce fac tot ce vor , dar lucrurile se vor schimba”, crede Igor Dodon.

29
1
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?