X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Dodon: ”Peste tot umblă Marina Tauber și discută cu deputații socialiști”

28 mar. 2023,, 07:45   Politică
5015 0

Fostul șef de stat, Igor Dodon, susține că deputata partidului Șor, Marina Tauber „umblă cu discuții pe la ei”.

Declarația a fost făcută, după ce doi deputați PSRM s-au alăturat Mișcării pentru Popor.

„Acum are loc lichidarea PSRM-ului, acesta este scopul defapt și el este legat cu ceea ce s-a întîmplat cu mine în ultimul an”, a menționat Dodon la Puterea a Patra.

„Ei se alătură lui Șor. Aceștia doi s-au alăturat lui Șor, că ei spun că Mișcării pentru Popor, ei se duc la Șor. Din cîte știu eu, nu am discutat, dar colegii îmi spun că peste tot umblă Marina Tauber și discută cu deputații socialiști. „Straniu” că cei de la guvernare nu văd, ei au SIS acum, îi urmăresc pe toți, straniu că nu văd. Și mie îmi apare întrebarea atunci da în interesul cui are loc toată chestia asta? Pentru că acum scopul este să distrugă Partidul Socialiștilor. De ce Partidul Socialiștilor? Pentru că Partidul Socialiștilor este unica la moment alternativa guvernării, PAS, în jurul căreia se poate ceva de construit, ca nucleu, chiar dacă nu ia majoritatea socialiștii, cu socialiștii ar fi gata să discute toți și Chicu și Ceban, toți vor găsi limbă comună în caz dacă va fi necesar PAS o să discute dacă va fi necesar, cu Șor nu o să discute.

Acum are loc lichidarea PSRM-ului, acesta este scopul defapt și el este legat cu ceea ce s-a întîmplat cu mine în ultimul an. Mă adresez celor din Partidul Șor, da care este sensul să loviți în opoziție? Loviți în guvernare, dacă puteți să convingeți deputați PAS, convingeți. Lucrul acesta este foarte straniu”, a menționat Dodon.


Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, a anunțat că PSRM inițiază procedura legislativă de modificare a Constituției Republicii Moldova prin introducerea unei prevederi ce ar interzice traseismul politic în Parlamentul Republicii Moldova.

15
3
0
1
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?