X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Reacția lui Dodon, după ce Sandu a declarat că și-a cumpărat telefon din bani publici

9 mar. 2021,, 10:03   Politică
4310 15

Igor Dodon o acuză pe Maia Sandu de lansarea unui nou fals și îi cere să dezmintă informația. Reacția vine după ce Sandu a declarat că ex-președintele și-a cumpărat telefon din banii publici.

"Pentru a acoperi eșecurile în activitatea instituției prezidențiale, dar și scandalurile în lanț legate de echipa milionarilor cu companii offshore de la Președinție, și achizițiile de flori și covoare pentru șeful statului, doamna Maia Sandu lansează minciuni în spațiul public legate de predecesorul său. Una dintre minciunile recente este despre un telefon mobil, care ar fi fost procurat de instituția prezidențială pentru fostul șef al statului.

Această informație reprezintă un fals grosolan. Igor Dodon îi cere Maiei Sandu să dezmintă informația. Ori să prezinte probe despre existența unei astfel de achiziții. În mandatul prezidențial al domnului Igor Dodon, Președinția nu a procurat niciodată telefon mobil pentru șeful statului.

În final, o îndemnăm pe doamna Maia Sandu să se concentreze pe problemele reale ale cetățenilor, care așteaptă soluții de la șeful statului, nu minciuni și bîrfe pentru a acoperi, ca o perdea de fum, propriile scandaluri și eșecuri" , a scris pe Facebook Carmena Lupei, purtătorul de cuvînt al PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?