X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon: Campania electorală murdară deja a început

25 sep. 2020,, 10:36   Politică
2661 3

Șeful statului a fost întrebat de jurnaliști dacă este gata să semneze, de rînd cu ceilalți concurenți electorali, un angajament privind nefolosirea tehnicilor electorale murdare în campanie.

Igor Dodon a menționat că deși un astfel de angajament se semnează la începutul tuturor campaniilor electorale, el nu se respectă.

„La fiecare campanie se semnează și niciodată nu se respectă. Campania electorală murdară deja a început, și nu din partea noastră. Toate tunurile sînt îndreptate spre noi. Încearcă toți din toate părțile să ne atace. Dar știți vorba ceea: cîinele care latră nu mușcă, toți ăștia care încearcă să vină cu tot felul de mesaje și dezvăluiri sînt cei care latră mult și nu pot face nimic mai mult”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii "Președintele răspunde".

Șeful statului a menționat că nu se va deda provocărilor și nici nu le va da ocazia oponenților să facă agitație electorală din polemicile cu președintele.

„Eu am spus că nu voi pomeni în această campanie numele niciunui concurent electoral. Noi avem agenda naostră, noi știm ce trebuie să facem și vom veni doar cu soluții la problemele oamenilor. Stimați oponenți, nu vă excitați, relaxiți-vă, beți ceai. N-o să mă provocați, înțeleg ce vă doriți, nu o să intrăm în ping-ponguri, pentru ca să vă faceți campanie electorală pe contul președintelui”, a menționat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?