Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dodon: Procuratura ar putea cere în curînd ridicarea imunității unor deputați

18 iul. 2019,, 13:20   Politică
2985 4

Evoluția anchetei în dosarul fraudei bancare a fost examinată la ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate, convocată de președintele Igor Dodon, notează Noi.md.

Demnitarul a anunțat că Procuratura ar putea solicita în timpul apropiat ridicarea imunității parlamentare a unor deputați, numele cărora figurează în cel de-al doilea raport Kroll.

„Procuratura Generală în caz dacă va deține suficiente informații pentru ridicarea imunități unor persoane, ar putea veni în timpul apropiat cu astfel de inițiative. Sînt mai multe cauze penale pe rol la această etapă”, a declarat Dodon în urma ședinței CSS.

Șeful statului a mai anunțat că Procuratura Generală întreprinde acțiuni de blocare și de punere a sechestrului pe activele unor persoane care figurează în raportul Kroll.

În ceea ce privește apariția în presă a unor părți secrete din raportul Kroll 2, Dodon a menționat că această scurgere de informații este investigată. Banca Națională este în contact cu Procuratura și reprezentanții Kroll, a adăugat președintele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?