X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon către foștii parteneri de guvernare: Nu ardeți podurile!

31 ian. 2020,, 15:22   Politică
3223 1

Șeful statului le sugerează socialiștilor „să nu se grăbească” atunci cînd se discută despre crearea unei eventuale coaliții cu Partidul Democrat și nu exclude „revenirea la masa de negocieri” a foștilor parteneri de guvernare.

„Partidele trebuie să decidă dacă fac sau nu coaliție, dar sfatul meu către socialiști e să nu se grăbească. Să vadă mai întîi ce se întîmplă în PD, se reformează sau nu. Unii de acolo spun că privatizarea Aeroportului a fost un lucru bun, eu cred contrariul. Conlucrare este, ei susțin Guvernul Chicu și inițiativele acestuia”, a explicat președintele țării, într-un nou episod al emisiunii sale pe youtube, Președintele răspunde, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

Igor Dodon spune că, pentru păstrarea conclucrării cu PD, are întrevederi și discuții telefonice cu liderii formațiunii, Pavel Filip și Dumitru Diacov.

„Îi invit la dialog și pe cei din opoziție și mă adresez foștilor parteneri de guvernare, nu ardeți podurile, nu știți ce se poate întîmpla în următoarele luni. Campania voastră acidă împotriva președintelui nu aduce nimic bun. Lăsați ușa deschisă, în politică totul e posibil, nu excludeți revenirea la masa de discuții și posibile majorități parlamentare”, a adăugat Igor Dodon.

La sfîrșitul anului trecut fost învestit un Guvern minoritar, condus de Ion Chicu, la propunerea șefului statului, Igor Dodon.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?