Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Diacov: Cred că vor fi remanieri în Guvernul Chicu (VIDEO)

20 feb. 2020,, 11:45   Politică
3464 2

Liderul fracțiunii Partidului Democrat anunță posibile remanieri în Guvernul Chicu, ce vine astăzi cu raport pe 100 de zile de activitate.

Dumitru Diacov a evitat să spună ce ministri ar trebui să fie demise, dar a precizat că și PD ar putea veni cu anumite initiative în acest sens, dacă deciziile nu vor fi luate de către șeful Executivului.

„Cred că vor fi remanieri guvernamentale. Pribluim pe ce sectoare sînt problem. Nu este exclus și noi să venim cu unele propuneri de remanieri”, a declarat Dumitru Diacov transmite Noi.md cu referire la Unimedia.

Totodată, deputatul a infirmat faptul că PD ar urma să obțină cel puțin patru fotolii de miniștri în Guvernul Chicu, așa cum spune fostul său coleg de partid, Andrian Candu.

„În cazul cînd vom lua o decizie de a veni la guvernare, se va semna un acord și se va analiza deschis oamenii recomandați pentru Guvern și lucrul acesta urmează sa-l discutăm și să luăm o decizie. Noi nu purtăm consultări, cu socialiștii noi discutăm despre actul de guvernare, despre deciziile care trebuie să fie luate. Pe noi ne interesează ce face acest Guvern pe care l-am votat. Avem discuții, pe alocuri foarte fierbinți. Iar ce vom face, noi vom cîntări, unii spun că trebuie să intrăm la guvernare, să purtăm responsabilitatea pe mai multe ministere. Noi sîntem într-un an electoral, lupta va fi acerba. Toți încearcă să ne bage ba într-o parte, ba în alta, ba sub socialiști, ba la Blocul ACUM. Decizia PD trebuie să fie proprie și va fi bazată pe o analiză foarte seriosă”, a explicat Dumitru Diacov.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?