Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Diacov a participat, online, la Reuniunea Grupului de lucru pentru Belarus al AP EURONEST

26 mar. 2021,, 10:04   Politică
1956 0

Deputatul Dumitru Diacov, membru al Comisiei politică externă şi integrare europeană, a participat la Reuniunea Grupului de lucru pentru Belarus al Adunării Parlamentare a Parteneriatului Estic (EURONEST), în calitate de Copreședintele al Grupului de lucru.

Reuniunea a fost organizată de AP EURONEST în parteneriat cu Delegația Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Belarus.

Evenimentul a avut loc în regim online, întrunind membrii Grupului de lucru pentru Belarus al AP EURONEST din Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Georgia și Ucraina, precum și reprezentanți ai forțelor democratice din Belarus.

Participanții la Reuniune au făcut un schimb de opinii privind situația politică din această țară și evoluția dezvoltării cooperării cu Uniunea Europeană.

În cadrul AP EURONEST activează trei Grupuri de lucru – Grup de lucru privind Regulamentul de procedură, Grup de lucru privind acordurile de asociere, Grup de lucru privind Republica Belarus, precum și un forum neoficial al femeilor.


De asemenea, AP EURONEST are patru comisii permanente.

EURONEST cuprinde 60 de deputați în Parlamentul European și zece membri din Parlamentul fiecărei țări partenere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?