X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Discursul Marinei Tauber, criticat dur de deputați: "Nu ne țineți nouă lecții de moralitate!"

22 mar. 2021,, 17:56   Politică
2410 3

Discuțiile la subiectul ridicării imunității parlamentare a deputatului Partidului Șor - Petru Jardan, au degenerat în scandal astăzi, în plenul Parlamentului.

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco s-a arătat revoltat de declarațiile Marinei Tauber, care s-a plîns de la tribuna Parlamentului că colegii săi de partid sînt persecutați și au devenit ținta unor răfuieli politice.

Litvinenco a declarat că "aceste persoane nu sînt în măsură să țină lecții de moralitate în Parlament".

"Niște oameni care au jăcmănit acest popor, niște hoți care au furat miliarde ne țin nouă aici lecții de moralitate, de corectitudine în Parlament. Este o rușine pentru acest parlament ce se întîmplă. Iată de ce tot acest Parlament trebuie să plece", a menționat Litvinenco.

La rîndul său, deputatul PSRM Vlad Bătrîncea și-a îndemnat colegii din Parlament să se abțină de la acuzații reciproce și să urmeze întru totul procedurile regulamentare.


"Nu cred că trebuie să citim lecții unii altora. Mai puține discuții, mai puține poziționări pe seama aceastui exercițiu. Fac un apel la calm, să urmăm procedurile așa cum sînt. Ce ține de socialiști, noi sîntem siguri de echipa noastră.

Fiecare trebuie judecat pentru faptele lui. Și cînd venim aici să spunem că tot Parlament e format din bandiți, aici sîntem oameni diferiți", a spus Bătrîncea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?