X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Deputații BCS: „Noi nu ne mai vedem rostul în parlament”

26 mai. 2022,, 11:14   Politică
3743 0

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor se arată nemulțumiți de atitudinea celorlalți deputați din parlament, menționînd că toate inițiativele BCS sînt respinse de majoritatea parlamentară, lucru ce i-a făcut să ceară ajutorul ambasadelor acreditate în R. Moldova.

„Trebuie să fie atrasă atenția și asupra inițiativelor opoziției, care vin să ajute statul în această situație. Lupta politică trebuie să fie în campaniile electorale. Noi, cei 101 deputați, nu trebuie să arătăm luptă politică, dar să găsim consens și să votăm acele inițiative care sînt necesare pentru dezvoltarea statului R. Moldova. Noi am solicitat audierea mai multor demnitari de stat, conducători de instituții, conducători de ministere, miniștri, vice-premieri și din cele 56 de audieri solicitate de noi, a fost acceptată doar una - audierea guvernatorului Băncii Naționale pe un subiect mic, restul au fost respinse”, a declarat Zinaida Greceanîi în cadrul unui briefing de presă.

Deputata mai spune că „este un lucru grav și cînd se ignoră rolul opoziției, asta mult nu poate dura. Asemenea lucruri nu mai pot fi tolerate în continuare”.

„Noi nu ne mai vedem rostul nostru în parlament. Despre asta am anunțat toate ambasadele acreditate în R. Moldova și astăzi vom face acest lucru în scris”, a adăugat Greceanîi.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?