Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Deputat: Dreapta din Moldova nu va putea aranja un „maidan”

6 oct. 2020,, 17:33   Politică
4663 5

Cu cît alegerile sînt mai aproape, cu atît mai des din partea eșichierului de dreapta se aud avertismente privind fraudarea alegerilor. „Acest lucru este, probabil, pentru a justifica eventuala pierdere”, a spus Gaik Vartanean.

Vor aranja oare cei de dreapta din Moldova un „maidan” după alegerile prezidențiale? Deputatul din partea PSRM și-a exprimat opinia special pentru enews.md.

„Sînt convins că dreapta din Moldova nu va putea aranja un„ maidan” din simplul motiv că pentru mulți dintre ei principalul obiectiv politic sînt alegerile parlamentare. Iar destabilizarea situației este o responsabilitate serioasă, în special atunci cînd mergi împotriva voinței majorității cetățenilor țării, care, sînt sigur, vor vota la alegerile prezidențiale pentru actualul șef de stat”, a declarat deputatul.

El crede că dreapta nu va reuși să acopere eșecul politic și incapacitatea de a convinge și inspira majoritatea cetățenilor țării cu lozinci efemere și standarde despre „fraudarea alegerilor”.

„Cel mai important lucru, și oamenii ar trebui să înțeleagă, este că în această cursă un singur candidat va putea continua toți pașii și acțiunile pentru dezvoltarea pe termen lung a țării, începînd cu infrastructură, drumuri și terminînd cu dezvoltarea potențialului economic”, a spus Vartanean.


Potrivit deputatului, este regretabil că cei de dreapta propun o agendă de luptă și certuri politice eterne.

„Dar există o rețetă simplă pentru ca Moldova să evite orice tentative de aranjare a „maidanului ”- să iasă și să voteze masiv astfel încît decalajul dintre cel care va cîștiga și cel care va pierde să fie atît de mare încît nimeni să nu aibă îndoieli cu privire la corectitudinea alegerilor”, s-a arătat convins deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?