X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Un deputat a cerut explicații de la SPPS în baza căror temei Manole a primit pază de stat

23 apr. 2021,, 12:28   Politică
2786 2

Deputatul PSRM, Nicolae Pascaru, a cerut explicați de la Președinție și SPPS în baza căror temei președintele Curții Constituționale Domnica Manole a primit pază de stat.

“Cu un salariu de 45 de mii de lei, o pensie de 21 de mii de lei, afaceri și proprietăți de milioane, președintele Curții Constituționale, Domnica Manole a cerut și pază de stat plătită de către cetățeni. A cerut pentru că i s-a năzărit că ar fi urmărită de persoane necunoscute. Maia Sandu imediat a dat indicații la SPPS să i se ofere paza de stat, dar se pare că au fost încălcate normele legale în luarea acestei decizii. Anume de aceasta, am depus astăzi două interpelări către Președinție și Serviciul Protecție și Pază de stat, în care am cerut să fiu informat, pînă în 28 aprilie, în baza căror temei de fapt și de drept a fost oferită paza de stat pentru Domnica Manole”, a scris Pascaru pe Facebook.

Amintim că după decizia din 15 aprilie, prin care CC a permis dizolvarea Parlamentului, președintele instituției, Domnica Manole a primit pază de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?