Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Fost deputat în parlament: "Politicienii ar trebui să conștientizeze nevoia de schimbări în țară"

4 mar. 2021,, 14:45   Politică
3937 3

Politicienii din Moldova ar trebui să conștientizeze nevoia de schimbări în țară, să renunțe la geopolitică și să meargă în alegerile parlamentare anticipate. Această opinie a fost exprimată pe pagina sa de Facebook de deputatul în Parlamentul Republicii Moldova din prima legislatură, ecologistul, directorul executiv al Asociației Internaționale a Păstrătorilor rîului Nistru "Eco-Tiras", Ilia Trombițki, transmite Noi.md.

El a menționat că în țara noastră, de facto, există o singură structură a puterii pe deplin legitimă – noul președinte, Maia Sandu, care a fost aleasă prin voința majorității în alegeri desfășurate corect.

"Acum trebuie să i se dea cărțile în mîini pentru a înlătura rapid toate barierele rămase în drumul spre schimbarea țării în bine. La naiba cu geopolitica! Țara nu mai poate supraviețui așa cum a făcut-o pînă acum! Politicienii - înțelegeți acest lucru și mergeți în noi alegeri anticipate! Nu mai putem pierde timpul", a declarat deputatul Parlamentului Republicii Moldova de prima legislatură.

Potrivit lui, politicienii trebuie să dea dovadă de solidaritate în depășirea pandemiei, deoarece de acest lucru depinde viitorul fiecăruia dintre noi.

"Este inacceptabil ca nespecialiștii să intervină în procesele de luare a deciziilor și cu atît mai mult-să pună presiune administrativă asupra medicilor – lăsați-i pe puținii care au mai rămas pe baricade, să lucreze. Politicieni, renunțați de bună voie la această tendință imorală de a cîștiga autoritate de la poporul în masă semi-alfabetizat. Cu atît mai mult că și specialiștilor nu le este clar multe lucruri. O situație grea pentru o lungă perioadă de timp. Ea vă oferă posibilitatea, în funcție de comportamentul dvs., fie să distrugeți țara, fie să o reînnoiți. Depinde de valorile morale care prevalează. Calmați-vă și urmați recomandările medicilor!",- a scris Ilia Trombițki.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?