X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Deputatul Litvinenco, despre ultimatumul PSRM

1 mar. 2021,, 13:05   Politică
3671 13

Dodon oare nu-și dă seamă că prin amenințări și ultimatumuri nu va obține nimic? Și, cu atât mai mult, nu va speria pe nimeni. De aceea, cu cât mai repede vor accepta alegerile anticipate, cu atât mai bine pentru ei. Cu o asemenea reacție a venit astăzi deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, după ce Igor Dodon i-a pus un ultimatum președintei țării, Maia Sandu, privind desemnarea candidatului la funcția de premier.

Astfel, legiuitorul afirmă că, într-o asemenea maneră a încercat să acționeze și Vlad Plahotniuc, însă până la urmă „nu a obținut mare lucru”, scrie realitatea.md.

„Dodon oare nu-și dă seamă că prin amenințări și ultimatumuri nu va obține nimic? Și, cu atât mai mult, nu va speria pe nimeni. Era și Plahotniuc cu amenințări parcă – „nu vă las eu de capul vostru” sau ceva de genul ăsta. Și nici nu a speriat pe nimeni, și nici nu a obținut mare lucru. Exact așa se va întâmpla și cu Dodon. Și, în general, atât Dodon, cât și alții, ar trebui să conștientizeze că cetățenii acestei țări – chiar și așa aduși la sărăcie de guvernări corupte și hoațe timp de 30 de ani – nu vor accepta vreodată ca cineva să exercite puterea de stat contrar voinței lor. Pot veni cu exemple. De aceea, cu cât mai repede vor accepta alegerile anticipate, cu atât mai bine pentru ei”, a reacționat Litvinenco.

Amintim că, Dodon a anunțat astăzi deciziile luate sâmbătă de către Consiliul republican al PSRM. Una dintre deciziile socialiștilor este un ultimatum prin care îi solicită Maiei Sandu să înainteze candidatura Marianei Durleșteanu la funcția de prim-ministru până la 9 martie curent, în caz contrar ar putea repeta istoria sa din 2016.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?