X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

CEC: Scrutinul de astăzi s-a desfășurat fără incidente majore

15 noi. 2020,, 22:09   Politică
2769 1

Scrutinul de astăzi s-a desfășurat fără incidente majore și în condițiile unei transparențe totale. Asta anunță Comisia Electorală Centrală, potrivit căreia, la ora 21:00 s-au închis toate secțile de votare deschise pe teritoriul R. Moldova, cu excepția unei secții de votare din Călărași, care a hotărît să își prelungească activitatea cu o oră.

„La sfîrșitul aceste zile deloc ușoare pentru cei nominalizați, vreau să aduc sincere mulțumiri în primul rînd alegătolrilor, celor care deja au făcut alegerea dar și celor care continuă să se afle în preajma secțiilor de votare și continuă să facă alegere. Apreciem foarte mult eforturile depuse de alegătorii din RM cît și de peste hotare, de către cei care locuiesc în stînga Nistrului în vederea realizărilor dreptului la vot în cadrul turului doi de scrutin. Țin să mulțumim pentru implicarea tuturor instituțiilor care au susținut CEC în pregatirea și desfășurarea cestui scrutin în condiții deloc ușoare”, a declarat Vladimir Șarban, vicepreședintele CEC.

„Cu regret, cinci secții de votare din străinătate si-au incheiat activitatea cu mult înainte din cauza epuizării numărul buletinelor de vot - Frankfurt, două secții din Londra, o secție din Franța și o secție din Berlin, iar trei secții de votare au decis prelungirea programului”, a a dăugat Șarban.

Ultimele secții de votare își vor finaliza activitatea la ora 7 dimineața, mai precizează CEC.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?