Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cine este profesorul de la Ocnița, care-i îndeamnă pe elevi să voteze cu Maia Sandu

24 sep. 2020,, 11:15   Politică
3231 5

Boris Cușnir, profesorul scandalagiu de la un liceu din orașul Ocnița, care la o lecție de educație fizică le spunea elevelor să o voteze pe Maia Sandu și că persoanele de peste 70 de ani sînt "idioți" pentru că votează altfel, este consilier raional din partea Partidului Acțiune și Solidaritate. La fel, acesta este și unul din liderii raionali ai formațiunii conduse de Maia Sandu.

După apariția înregistrării video scandaloase, secretarul general al PAS, Igor Grosu, i-a luat apărare profesorului printr-un mesaj plasat pe o rețea de socializare. În opinia lui Grosu, care a fost viceministru al Educației, comportamentul profesorului de la Ocnița nu este o problemă. Subalternul Maiei Sandu chiar a salutat această discuție, despre "viitorul incert al copiilor".

„Pe mine asta mă enervează, că idioții ăștia de 78-80 și ceva de ani, altfel nu le poți zice, se duc și votează și hotărăsc soarta voastră. Iaca ei hotărăsc soarta voastră pe cel puțin patru ani înainte. Da ăștia, ai voștri, de 18, 19, 20 de ani, în ziua alegerilor, o să iasă la șașlîc”, spune profesorul în discuția cu elevii.

"Iată ei (persoanele în etate n.r.) hotărăsc soarta voastră pentru cel puțin 4 ani înainte. Dar aceștia, ai noștri, „tipa” voi, de 18-25 de ani în ziua aceea, cînd vor fi alegerile, vor ieși la „șașlîc”, la picnic, la „pivă”, la „devociki”, o să doarmă în casă, că n-o să se ducă la votare. Dar moș Vasile, de 75-80 de ani o să se ducă și o să voteze partidul lui Dodon, socialiștii… că eu cînd îl văd pe Bolea la televizor…l-ați văzut? cu „șaiba” ceea mare ca un buhai. Idiotu! Dar celălalt, Novac din Stăuceni, s-a căsătorit cu una fictiv", le-a mai spus profesorul, care este ales raional PAS.

El le-a mai spus ca aceștia să o voteze la alegerile prezidențiale pe Maia Sandu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?