X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Blocul PCRM-PSRM s-a lansat în campania electorală

8 iun. 2021,, 14:12   Politică
2762 3

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a început oficial campania electorală pe 8 iunie.

După cum a menționat președintele Partidului Socialiștilor (PSRM), Igor Dodon, la ceremonia de lansare în campania electorală, echipa blocului electoral PSRM-PCRM este cea mai pregătită pentru rezolvarea problemelor cetățenilor. La rîndul său, liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a declarat că rezultatul alegerilor parlamentare ar putea influența suveranitatea Republicii Moldova.

La evenimentul, care a avut loc în incinta unei uzine, au fost prezenți candidați la funcția de deputați din partea blocului Vladimir Voronin, Igor Dodon, Petru Burduja, Alla Darovannaia, Vladimir Odnostalco, Radu Mudreac, Oleg Reidman, membru al Consiliului coordonator al "Молодая гвардия" Ekaterina Medvedeva, Constantin Starîș.

"După cum știți, în această campanie electorală participă mulți concurenți. Dar cea mai profesionistă, experimentată și instruită echipă care poate rezolva problemele cetățenilor este echipa comuniștilor și socialiștilor. ( ... ) Din păcate, în ultimii ani, mai ales în ultimii 10 ani, țara noastră s-a confruntat cu diferite probleme sociale și economice. În Moldova, nivelul sărăciei este în creștere, se închid școlile, dispar satele. Iar singura soluție este venirea după 11 iulie a unei echipe profesioniste care va oferi soluții la problemele oamenilor", a declarat președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon.

Programul blocului electoral al comuniștilor-socialiștilor include șase sarcini prioritare: dezvoltarea sectorului industrial, agriculturii, infrastructurii, soluționarea problemelor sociale, redresarea sistemului de sănătate, dezvoltarea sistemului educațional și domeniului culturii.


La rîndul său, liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a vorbit despre amenințarea dispariției Moldovei ca stat.

"Moldova este acum într-un punct periculos. Fie vom păstra suveranitatea și independența țării, fie Moldova poate dispărea de pe harta lumii. Totul depinde de voi, de fiecare persoană în parte. Toți candidații în Parlament, și acesta este un număr foarte mare de partide, copiază tot felul de teze, diferite programe de undeva. Vă spun tot felul de basme. Dar dvs uitați-vă la realitate, la ce a făcut omul în viață pînă acum, de ce este capabil, ce probleme a rezolvat, ce a făcut, de unde a venit în politica moldovenească — și trageți concluzii", a spus liderul PCRM, Vladimir Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?