Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Batrîncea: "Noi nu vom sta deoparte"

20 sep. 2021,, 10:00   Politică
3535 12

Moldova se transformă rapid într-o colonie. Noua guvernare plasează repede sub control extern instituții guvernamentale întregi, sectorul bancar, justiția etc.

Această opinie a fost exprimată de vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea, vorbind în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune" cu Elena Levițkaia-Pahomova pe canalului NTV-Moldova.

Potrivit lui, în această situație, opoziția parlamentară are o mare responsabilitate de a contracara eficient amenințările și riscurile care există.

"Noi nu vom sta deoparte, avem nevoie de mecanisme eficiente de luptă, de aceea recent, la ședința Consiliului republican al PSRM, am analizat principalele crize și amenințări cu care se confruntă societatea - de la probleme socio-economice pînă la tentative de politizare a justiției. Am discutat și probleme majore precum criza de pe Nistru și problemele agriculturii. Dezvoltăm un pachet de propuneri pentru fiecare dintre aceste domenii", a spus Vlad Batrîncea.

"La următorul nostru Congres, va trebui să restructurăm activitatea partidului astfel încît să implicăm oamenii cît mai eficient. Ne propunem să unim forțele pro-statale, să unim forțele sănătoase ale societății. S-ar putea să existe niște procese care să unească eforturile mai multor partide, astfel încît să putem oferi societății nu doar o luptă, ci și o alternativă rezonabilă, rațională", a declarat vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?