Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Batrîncea: Criza poate fi soluționată doar prin dialog

18 mar. 2021,, 17:01   Politică
2174 7

Președintele Maia Sandu nu va reuși să rezolve criza politică, economică și pandemică în mod unilateral. Acest lucru este posibil doar printr-un dialog veritabil. Declarația a fost făcut, astăzi, de către vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea.

„Avem nevoie de dialog veritabil dintre Președinție și majoritatea parlamentară. Nu va fi soluționată criza unilateral, nu vom permite situații de impunere. Doamna Sandu trebuie să discute cu Parlamentul și soluțiile trebuie identificate de noi toți”, a declarat Vlad Batrîncea.

Vlad Batrîncea a mai declarat că în data de 16 martie, PSRM și președintele Maia Sandu au avut un dialog sincer și foarte consistent.

“Am convenit nici Parlamentul, nici Președinția nu va desemna candidatul la funcția de premier. În ultima fază am constata că dialogul a devenit sincer și consistent. Cînd am vorbit de anticipate, am spus că parlamentul trebuie resetat, dar am vorbit și de criza pandemică și de consolidarea guvernului existent. Am vorbit ce putem face împreună și pentru aducerea vaccinului. Am vorbit cum să denamizăm acest lucru.

Cu părere de rău, după ce am avut senzația că am fost auziți, doamna președinte l-a desemnat pe Igor Grosu”, a mai spus Batrîncea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?