Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Babuc se vrea ambasadoare. Unde se vede democrata

23 iul. 2020,, 13:14   Politică
3717 2

Democrata Monica Babuc a declarat că își dorește să fie numită ambasadoare a R. Moldova la București, dar nu i-a propus nimeni această funcție și nici nu știe dacă ar putea renunța acum la mandatul de deputată.

„Da, mi-aș dori-o (n.r. – funcția de ambasadoare a Republicii Moldova la București)! Mi-aș dori-o cu ardoare, întrucît pentru mine acest lucru probabil că ar fi mult mai onorabil decît orice funcție în țări jinduite de diplomații noștri de carieră”, a declarat Babuc, transmite zdg.md.

„E vorba de o chestie de suflet, o chestie care pe mine mă definește și mă reprezintă. Dar nu mi-a propus nimeni această funcție, chiar dacă se discută atît de des, pe de o parte și, pe de altă parte, nu știu dacă anume acum aș putea lăsa, în eventualitatea că mi s-ar propune, nu știu din ce considerente ar face-o cineva, m-aș simți foarte confortabil și sînt sigură că aș putea să realizez un mandat de trei sau de patru ani. Or, pentru asta doar m-aș duce, dar nici nu știu dacă aș putea să-mi las acum echipa pînă în momentul în care aș simți că Partidul Democrat din Moldova stă bine pe picioare, este viguros și își reprezintă electoratul și colegii noștri din echipă”, a precizat ea în cadrul unui interviu acordat pentru Radio Europa Liberă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?