X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Candu îl dă în judecată pa Slusari. Ce l-a nemulțumit

15 aug. 2019,, 12:40   Politică
3556 2

Deputatul PDM Andrian Candu a anunțat că îl va acționa în judecată de Alexandru Slusari.

Potrivit lui Candu, toate declarațiile pe care le-a făcut Alexandru Slusari, din calitatea sa de președinte al Comisiei de anchetă privind frauda bancară, sînt niște păreri proprii și acuzații politice, care încalcă legislația și Regulamentul Parlamentului.

„Există Regulamentul Parlamentului care este lege. Și această lege prevede clar cum funcționează Comisiile de anchetă. Comisiile de anchetă fac anchetă, elaborează raport, raportul este adus în plenul Parlamentului, în plenul Parlamentului acest raport se dezbate și se aprobă de Parlament. Orice astfel deviere de la acest regulament este ceva ilegal. Iată de ce, toți acești președinți de comisie, care își permit să iasă în fața presei și societății cu opiniile lor persoanele, neaprobate de Comisii și de plenul Parlamentului nu sînt catalogate decît declarații politice decît niște declarații și speculații politice și nu au fundamentare juridică. Deoarece a cîta oară, acest individ pe nume Alexandru Slusari, face acuzații care aduce prejudicii, inclusiv imaginea unor colegi, dar și mie personal, îmi rezerv dreptul ca în timpul cel mai apropiat să îl acționez în judecată și să cer despăgubiri pentru toate acțiunile dumnealui”, a declarat Andrian Candu.

Comisia parlamentară pentru investigarea fraudei bancare a cerut Procuraturii Generale și Ministerului Afacerilor Interne pornirea urmăririi penale pe numele ex-premierului Iurii Leancă, fostului guvernator Dorin Drăguțanu, ex-președintelui Parlamentului și actualului deputat PD, Andrian Candu, și ex-ministrului Finanțelor Anatol Arapu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?