Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Ambasadorul american și-a luat rămas bun de la moldoveni

20 iul. 2021,, 19:35   Politică
2827 15

Ambasadorului SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, a transmis un mesaj de adio cu ocazia încheierii mandatului său în Republica Moldova. Acesta i-a mulțumit țării noastre pentru oportunitate, precizînd că pleacă din funcție știind că relația dintre cele două state „este puternică și în creștere”.

Diplomatul a precizat că în timpul mandatului său, ambasada SUA a cooperat îndeaproape cu agricultorii și mediul de afaceri pentru a îmbunătăți oportunitățile economice, cu autoritățile din domeniul sănătății publice pentru combaterea pandemiei de COVID-19 și cu guvernul Republicii Moldova în realizarea inițiativelor interne și internaționale.

„Plec, știind că relația noastră este puternică și în creștere. Am conlucrat cu mulți oficiali devotați. Aceștia au o viziune clară pentru viitorul Moldovei și sînt sigur că vor fi în stare să depășească orice provocări. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care mi-au demonstrat ospitalitate, amabilitate și generozitate pe timpul șederii mele aici. Mulțumesc, Moldova, pentru această minunată oportunitate. Ai avut un impact enorm asupra vieții mele și te voi păstra în inimă”, a spus Dereck J. Hogan.

Dereck J. Hogan își încheie mandatul de ambasador al SUA în Republica Moldova. Președintele SUA l-a numit în locul acestuia pe diplomatul Kent Doyle Logsdon.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?