Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Alaiba a venit cu un comentariu la acuzațiile aduse de Tuaber partidului PAS

25 noi. 2021,, 14:17   Politică
3993 4

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, a venit cu un comentariu, în urma acuzațiilor aduse de către candidata la șefia Primăriei Bălți, Marina Tauber, care a ajuns în turul doi de scrutin, transmite Noi.md cu referire la agora.md.

După ce candidata Partidului „Șor” a spus că se vrea excluderea ei din cursă, legislatorul PAS afirmă că politiciana însăși ar trebui să se retragă.

„Ea trebuie să fie sinceră față de modul, în care a ajuns cu acest scor. Ea ar trebuie să se retragă singură, pentru că a fost absolut dezonestă, tradițional Partidului „Șor”, a declarat Dumitru Alaiba.

Amintim că, la Bălți, va avea loc turul doi al alegerilor locale. Asta după ce Marina Tauber a acumulat jumătate din voturile locuitorilor capitalei de nord în cadrul alegerilor locale noi.

Potrivit datelor prezentate de Comisia Electorală Centrală (CEC), candidata Partidului Politic „Șor”, Marina Tauber s-a clasat pe primul loc cu 47,93% din sufragii, fiind urmată, la o distanță majoră, de candidatul independent Nicolai Grigorișin, care a acumulat 20,93%. Pe locul trei s-a clasat candidatul BECS, Alexandr Nesterovschi, cu 14,08% din sufragii.


Rugat să comenteze scorul pe care l-a obținut candidatul PAS, Dumitru Alaiba a spus că: „A fost un rezultat muncit. Este adevărat că nu este pentru prima oară cînd i-am atribuit colegului nostru să lupte cu minciuna, corupția, bani murdari, instrumente și metode care nu sînt onorabile. Nu cred că ar fi fost ușor, pentru că ești într-o luptă inegală. Doar pentru că sîntem la guvernare nu înseamnă că recurgem la metode de acaparare a sistemului administrativ. Oamenii și-au spus cuvîntul și trebuie să respectăm acest vot”.

Miercuri, Marina Tauber a scris pe pagina sa de Facebook că Nicolai Grigorișin urmează să se retragă din campanie, pentru ca ea să fie scoasă din cursă, iar Boris Marcoci să ajungă primar la Bălți.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?