X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Ceban, invitat la Regia Autosalubritate. Axentiev: Cine vrea să-mi ia locul

20 ian. 2020,, 10:45   Politică
4025 1

Șeful de la Regia „Autosalubritate”, Eugeniu Axentiev, spune că cineva vrea să-i ia locul și de asta apar scrisori anonime, precum că angajații ar avea salarii mici, tichete de masă insufuciente și condinții de muncă proaste.

El a adăugat că sînt doi-trei oameni, fără să dea nume, care încearcă să stîrnească un conflict între el și angajați. Mai mult, a invitat primarul

„Pe parcursul a ultimelor 8 luni, asta este a 9-a scrisoare anonimă. Nu vreau să spun că nu există nicio problemă, dar cel puțin ceea ce se descrie nu a fost depistat în cadrul verificărilor demarate. Regia are un sistem bine determinat. Chiar sîmbătă, am avut o discuție cu angajații și am stabilit să fie evaluată muncă de către specialiști, să se ducă o strictă evidență.

Salarizarea are loc în confirmate cu legea în vigoare. Nu au fost găsite încălcări. Cînd am fost învestit în funcție, în 2018, am dispus să fie oferite prime pentru specialiști și pentru lucrători simpli: 20 la sută și, respectiv, 50 la sută”, a declarat șeful de la „Autosalubritate”, transmite Noi.md cu referire la Realitatea.md.

El a adăugat că este vorba despre o „tentativă de a dezlănțui spirite nesănătoare în cadrul Regiei”. „Vă invit, domnule primar, în absența directorului, să aveți o discuție cu angajații și să vedeți ce se face acolo. sîntem deschiși. sînt 2-3 gospodari care se văd conducători ai Regiei și au scris de toate... Situația nu s-a confirmat, dar folosesc orice metode pentru a declanșa o contrapunere dintre director și lucrători. Cineva vrea război. Război n-o să fie”, a punctat Eugeniu Axentiev.


Ion Ceban a promis să facă o vizită.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?