X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Zinaidei Grecianîi: Vrem dreptate socială

1 mai. 2019,, 12:15   Politică
2458 5

Președintele Partidului Socialiştilor a ţinut un discurs la mitingul de amploare organizat de PSRM cu ocazia Zilei Solidarității Oamenilor Muncii.

Zinaida Greceanîi a reamintit că în anul 1890 această sărbătoare a fost marcată pentru prima dată în mai multe state. Problemele abordate atunci nu şi-au pierdut nici pînă astăzi actualitatea, a spus ea.

"În 1890 în mai multe state pentru prima dată a fost sărbătorită această sărbătoare. Problemele abordate atunci sînt actuale și acum. De opt ani de zile Partidul Socialiștilor se adună la această sărbătoare ca să spunem că vrem dreptate socială. Eu cu o deosebită plăcere vreau să salut prezența la această sărbătoare, la acest miting a oamenilor muncii, fiindcă socialiștii sînt cei care promovăm atît dreptul la muncă, cît și dreptul la echitate socială pentru toți oamenii", a declarat Zinaida Greceanîi.

Președintele PSRM a salutat participarea la miting a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, și l-a invitat pe scenă. Plus la aceasta, a remarcat ea, la evenimentele de astăzi, organizate de PSRM, participă şi reprezentanții Dumei de Stat a FR – Artyom Turov din formaţiunea „Edinaya Rossia" și Oleg Nilov de la „Spravedlivaya Rossia”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?