Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Greceanîi s-a întîlnit cu noul ambasador al Rusiei

12 noi. 2018,, 12:10   Politică
2401 0

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut recent o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

În cadrul întrevederii au fost puse în discuţie subiecte precum situația politică și economică din Republica Moldova, cît și unele aspecte ale cooperării moldo-ruse.

În special, părțile au discutat despre vizita oficială în Federația Rusă, a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cît și despre unele măsuri pentru realizarea înțelegerilor dintre șeful statului Republica Moldova și Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în urma întrevederii care a avut loc la 31 octombrie, la Moscova.

Este vorba despre excluderea, de la 1 ianuarie 2019, a taxelor vamale de export către Rusia pentru cinci categorii de produse moldovenești, amnistia cetățenilor moldoveni, atragerea investițiilor rusești pentru realizarea proiectelor de infrastructură, precum și subiecte ce țin de cooperarea umanitară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?