X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

Zaharova: SUA se amestecă în situația din Moldova și îşi dictează voința

28 mar. 2019,, 13:40   Politică
4229 14

SUA se amestecă în situația din Moldova după ultimele alegeri parlamentare și, prin ambasadorul american în republică, Derek J. Hogan, dictează propria voință autorităților ţării, indicîndu-le ce trebuie să facă.

Potrivit presei rusești, declaraţia îi aparţine purtătorului de cuvînt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, transmite Noi.md.

„Washingtonul, prin ambasadorul Statelor Unite în Moldova, Derek J. Hogan, a intervenit în situație. Scrisoarea lui Hogan către deputați este o dictatură deschisă în Moldova din partea Statelor Unite. În scrisoare se menţionează direct că singura cale corectă este cea de îmbunătățire a relațiilor cu Statele Unite și Uniunea Europeană", a declarat diplomatul rus.

După cum relatează corespondentul Agenției Federale de Presă, Maria Zaharova a subliniat că mesajul diplomatului american descrie în detaliu reformele ce ar trebui să fie promovate de parlamentarii moldoveni și modul în care trebuie să fie controlate companiile străine. Maria Zaharova a adăugat că autoritățile americane forţează Moldova spre așa-numita „alegere corectă", ignorînd opinia republicii însăși.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?