COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Weekend cu proteste în capitală: Ce partide vor ieși în stradă

Weekend cu proteste în capitală: Ce partide vor ieși în stradă

În acest weekend se anunță nu doar marșul organizat de ACUM, PSRM și președintele Igor Dodon.

PDM planifică mitinguri în PMAN pentru 15 și 16 iunie. Anunțul a fost făcut de Primăria Chişinău. Municipalitatea afirmă că la Primărie s-a organizat ședință cu toți solicitanții de a organiza demonstrații.

Primăria anunță că pe adresa municipalității au parvenit solicitări depuse de PL, PSRM, PDM, A.O. „Onoare, Demnitate și Patrie”, Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției.


„În cadrul ședinței, Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat au declarat că vor organiza sîmbătă și duminică, respectiv pe 15 și 16 iunie, manifestații în Piața Marii Adunări Naționale. Totodată, duminică 16 iunie, un grup de deputați în Parlamentul Republicii Moldova vor organiza o manifestație sub formă de marș, care va începe de la Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, pînă în fața clădirii Parlamentului, pe bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt”, anunță primăria.

Amintim că PSRM și ACUM au îndemnat cetățenii să vină la o manifestație pașnică în fața Parlamentului duminică, de la ora 11:00.

Tot ieri, socialistul Ion Ceban a scris o postare în care s-a arătat convins că democrații vor încerca să oblige bugetari și să plătească cetățeni pentru ca aceștia să vină la un miting organizat de PD în acest weekend.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load