Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Vot de neîncredere pentru şeful interimar al Direcției generale transport public

5 iul. 2019,, 17:30   Politică
2890 0

Șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Octavian Lungu a primit vot de neîncredere în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău.

Acesta nu ar fi fost la ședință ca să prezinte modificările care urmau să aibă loc în contractul de finanțare semnat între Primăria Chișinău și Banca Europeană de Investiții (BEI).

Deoarece a lipsit de la ședință, consilierii au decis ca modificările care trebuiau făcute în contract să fie amînate, iar proiectul să fie supus reexaminării.

Contractul de finanțare semnat între Primăria Chișinău și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Banca Europeană de Investiții și Fondului Special de Energie Verde al BERD prevede suma de 22 de milioane de euro pentru reabilitarea a șase străzi din municipiu Chișinău cu lungimea totală de 14,3 km de drum.

Primul Pachet de străzi a cuprins bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, bd. Constantin Negruzzi şi str. Vasile Alecsandri şi a fost finalizat, iar lucrările pentru străzile 31 August 1989, Alexandru cel Bun şi Tighina din Pachetul II au început.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?