COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Voronin: PCRM nu pleacă nicăieri din marea politică

Voronin: PCRM nu pleacă nicăieri din marea politică

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, spune că formațiunea sa va continua să fie activă chiar fiind în opoziție extraparlamentară și să lupte pentru interesele cetățenilor.

Politicianul și-a exprimat convingerea că Partidul Comuniștilor va reveni pe pozițiile de cîndva.

"PCRM nu pleacă nicăieri din marea politică. Rămînem cel mai serios factor al ei şi forţa de mişcare. Aceasta se vede chiar şi din interesul manifestat de presă faţă de noi, de diplomaţii străini, de cetăţenii care ies treptat din hibernare. Continuăm lucrul nostru de opoziţie. PCRM nu prima dată este în opoziţie. Şi calea noastră politică am început-o ca opoziţie extraparlamentară. Şi am finalizat acea perioadă – vă amintesc – cu triumful din 2001", a declarat Vladimir Voronin, într-un interviu pentru tribuna.md.

Totodată, politicianul a menționat că PCRM știe bine ce are de făcut.


În această situaţie noi sîntem ca „peştele în apă”. Ştim bine ce şi cum trebuie de făcut. Să luptăm, să apărăm drepturile sociale, politice, democratice ale cetăţenilor, să-i scoatem la apă curată pe bandiţi. Să ne opunem distrugerii statalităţii moldoveneşti. Cu cît mai activi, mai agresivi, mai ofensivi şi intolerabili vom fi, cu atît mai repede vom reveni pe poziţiile de cîndva. Iar aceasta e inevitabil".

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load