COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Voronin l-a îndemnat pe Mureșan să nu își bage nasul în politica unei țări străine

Voronin l-a îndemnat pe Mureșan să nu își bage nasul în politica unei țări străine

Ion Chicu este prim-ministrul Republicii Moldova și doar cetățenii țării noastre au dreptul să-i critice acțiunile.

Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a făcut această declarație în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4, cu trimitere directă la schimbul de replici dintre șeful Guvernului de la Chișinău și europarlamentarul romîn Siegfried Mureșan.

“Cu ce ocazie un cetățean al unei alte țări își bagă nasul și critică prim-ministrul nostru? Doar cetățenii Republicii Moldova au dreptul să critice acțiunile prim-ministrului, deoarece sînt alegătorii acestuia. Ce drept are un pațan de acolo să critice prim-ministrul unei țări suverane, independente, membre a ONU», a declarat Vladimir Voronin.


Amintim că Siegfried Mureșan, aliat al opoziției moldovene, a criticat recent guvernul Chicu pentru „eșec în gestionarea crizei de coronavirus”. În replică, premierul moldovean a scris, pe Facebook, despre Siegfried Mureșan că este unul din „băiețașii romîni oploșiți prin structurile europene, care vin cu patronajul peste noi”. „Pentru noi este foarte importantă opinia cetățenilor noștri despre activitatea guvernului. Și doar critica moldovenilor pentru noi contează”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load