X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Voronin îl atacă pe Armașu: „Dați-vă demisia”

13 iul. 2018,, 11:28   Politică
5996 6

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, astăzi, în timpul ședinței Parlamentului, i-a cerut ministrului Finanțelor, Octavian Armașu, să-și dea demisia, notează Noi.md.

Politicianul l-a acuzat de incompetență pe șeful de la Finanțe, menționînd că nu are idee despre ce vorbește. Disputa s-a produs în timpul examinării proiectului pentru ratificarea Acordului de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare privind „Programul de guvernanță economică”.

„Domnule ministru, mata în genere ai studii financiare, economice? Noțiunile matale în genere sînt încurcate, nu înțelegi întrebările deputaților și nici să răspunzi la ele nu poți. De aceea, imediat ce pleci din Parlament, mergi să scrii cerere de demisie. Nu discredita acest post și acest minister. Voi oricum veți pleca cu toții, dar mata trebuie să pleci primul”, a spus Voronin.

Răspunsul lui Octavian Armașu a fost scurt. „Vă mulțumesc pentru grijă și sfat, dar, cu permisiunea dumneavoastră, n-o să-l urmez”, a replicat ministrul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?