AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 464 358  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 251     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 400
Transnistria stiri: 906
Criza energetică stiri: 729

Voronin: Ghimpu a anulat prevederea care interzicea dubla cetățenie în cazul demnitarilor

28 iun. 2021,, 10:56   Politică
2287 9

Problema dublei cetățenii a stîrnit o polemică aprinsă între liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, și fostul lider al liberailor, Mihai Ghimpu.

Ghimpu s-a întrebat pe rețelele de socializare: "Vladimir Nicolaevici, parcă suntem vecini, ce naiba se întâmplă de nu încapi în continuare de mine? Și parcă mai ieri eram “prieteni”, iar dușmanul de moarte îți era “partenerul” de azi și sluga de ieri – Igor Nicolaevici Dodon!".

Mesajul lui Mihai Ghimpu pe o rețea de socializare vine, după ce Vladimir Voronin a criticat-o pe Maia Sandu pentru că ar avea atât cetățenie moldovenească, cât și română.

"Când eu am scris decretul despre introducerea cetățeniei duble, în punctul doi a fost indicat, că în organele de conducere nu au voie să dețină cetățenie dublă. Ce s-a petrecut – a venit zăpăcitul ăsta de Ghimpu și a anulat punctul 2", a declarat Voronin.

În concluzie, Mihai Ghimpu îl îndeamnă pe Voronin să nu-și mai caute “dușmani” de dragul voturilor.


"Așa că, Vladimir Nicolaevici la anii aceștea și la funcțiile pe care le-ai deținut cred, că e timpul să-ți schimbi “ușanca” de Ural pe o căciulă cusută dintr-o piele brumărie din miei de Carpați!", a comentat Ghimpu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав