Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Voronin, despre venirea lui Bolea în calitate de ministru al Agriculturii: „E un act de самоубийство"

13 iul. 2022,, 11:00   Politică
3947 0

Deputatul Vladimir Voronin susține că venirea în funcție a lui Vladimir Bolea „este un act de самоубийство”, iar acesta ar trebuie să dea dovadă de caracter. Totodată, fiind invitat la emisiunea „Puterea a patra” de la N4, fostul președinte a venit și cu un plan de acțiuni, care, după părerea acestuia, i-ar oferi lui Bolea mai multă autoritate, transmite tv8.md.

„Actualul ministru a săvîrșit un act de самоубийство: În situația actuală cu seceta, nepăsarea față de agricultură în genere din partea guvernării, fără investiții. El a început oleacă a se linguși pe lîngă cei care ocupă posturi mai înalte ca al lui. El nu trebuie să facă acest lucru. El trebuie să pregătească un plan de măsuri și să vină la conducerea de vîrf, să-l pună pe masă și să spună: <Dacă nu facem așa, „девочки привет” și s-a terminat colaborarea noastră>. Dacă el nu va demonstra tărie de caracter, dar eu am înțeles că el are caracter, am văzut în el capacități”, a menționat Vladimir Voronin.

Totodată, fostul președinte a venit cu replici acizi în adresa fostului ministru Viorel Gherciu.

„Eu l-am ascultat pe acesta, pînă la Bolea...Vezi că sînt oameni care nu fac nimic, dar cînd vine vorba să răspundă vorbește parca toarnă cu găleata apă, dar el, nici asta nu a putut face”, a menționat Voronin.

Întrebat și despre alți miniștri, care au caracter și știu să se impună, Voronin l-a luat peste picior pe ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. Fostul președinte de stat susține că, cel din urmă, are caracter doar în emisiunile televizate, în Parlament, în schimb, nu prea l-a văzut cu caracter.


„Eu l-am văzut pe Spînu cu caracter la emisiunile voatre, dar în Parlament, nu am văzut să dea dovadă de caracter. Trebuie de fugărit pe toți”, a conchis deputatul Vladimir Voronin.

8
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?