Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Voronin, despre Radu: Ar fi bine să avem o astfel de gospodină

20 apr. 2018,, 10:10   Politică
3338 2

Președintele Partidului Comuniștilor din Moldova, Vladimir Voronin, susține că Chișinăul are nevoie de o gospodină ca Silvia Radu, însă nu știe sigur dacă este un candidat independent la funcția de primar general al Capitalei sau este condusă de cineva ce stă în spatele ei.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21.

„Aproape nu o cunosc pe Silvia Radu. Cineva o monitorizează. Se observă că pașii pe care i-a întreprins ea de cînd a devenit primar interimar, și felul în care a venit ea în această funcție, că nu a fost prea legal. Dacă să observi ce a făcut ea pînă acum și ce face, face corect și aproape fără greșeli. Asta e ceea ce observ eu. De aceea, ori ea are capacități, ar fi foarte bine să avem o astfel de gospodină, dacă ar mai avea și imaginea aceasta strategică. Avem nevoie de un primar care să înțeleagă conceptul de dezvoltare a orașului, să-l propună, sau ea trebuie reîntărită aici, în Chișinău, ca la toamnă să se răsplătească cu susținerea Partidului Democrat”, a declarat Voronin.

Totodată, acesta a menționat că atît Ivan Ceban, Andrei Năstase, cît și Valeriu Muntean, nu au șanse la alegerile primarului general al Chișinăului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?