COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Voronin, despre mecanismul de eliberare a Procurorului General: ”Este o bombă cu efect întîrziat”

13 aug. 13:15   Politică
3963 10

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a avut un atac dur în adresa majorității parlamentare.

Aceasta s-a întîmplat în momentul în care socialistul Vasile Bolea a cerut excluderea de pe ordinea de zi a proiectului de lege privind introducerea unui mecanism de eliberare a procurorului general, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

„Vă înțelegem intențiile, dar încă Grecia a spus cîndva că „drumul în iad e pavat cu intenții bune”. Aseară, la Moldova 1, Sergiu Litvinenco a primit o mîrleală de doamne ferește. Și dacă după aceasta nu ați înțeles ce se întîmplă în țară și ce bombă cu efect întîrziat lansați prin acest proiect, înseamnă că voi nu sînteți capabili să înțelegeți în general nimic. Și așa o să rămîneți pentru totdeauna repetenți”, a spus Voronin.

„Deși diferența de vîrstă între noi e mare, o să vă rog frumos să folosim un limbaj mai..., să dăm dovadă de un altfel de comportament, cel puțin în plenul Parlamentului”, l-a îndemnat speakerul Igor Grosu.

Plenul a respins solicitarea BCS, iar proiectul de lege privind introducerea unui mecanism de eliberare a procurorului general a fost lăsat pe ordinea de zi.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X