Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Voronin, deranjat în Parlament: Este un dezastru

3 mai. 2018,, 10:34   Politică
4616 4

Numeroasele incendii care au avut loc în ultima perioadă au stîrnit nemulțumirea unor aleși ai poporului, care s-au arătat deranjați de intervenția “proastă a pompierilor”.

Astăzi, în cadrul ședinței legislativului, deputații PLDM au solicitat audierea ministrului Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, care urma să prezinte un raport privind intervenția neadecvată în cazul incendiului din localitatea Pîrjolteni, raionul Călărași, relatează Noi.md.

Potrivit deputatului PLDM, Iurie Țap, pe rețelele de socializare au apărut mai multe acuzații conform cărora pompierii au ajuns la fața locului fără apă în autospecialele de intervenție. Mai mult, dacă ar fi intervenit la timp, răspîndirea flăcărilor putea fi prevenită, consideră deputatul.

Și deputatul PCRM Vladimir Voronin s-a referit la materialele apărute în presă unde un grup de salvatori au organizat o masă de sărbătoare într-o pădure.

„Cu o zi înainte, toate televiziunile libere au transmis un material de mai multe minute cum salvatorii au sărbătorit într-o pădure. Aveau o masă cu vinuri și multe gustări. Cum să intervină dacă atunci ei ardeau și trebuiau stinși. Este un dezastru. Toată ziua au băut în pădure și putea sa ardă toată Moldova”, a spus Voronin.


Într-un final, majoritatea Parlamentară nu a votat pentru audierea ministrului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?