Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Voronin: Deja dacă să ne ieșim din minți să ne ieșim așa ca să nu ne mai trateze nici un psihiatru

13 ian. 2021,, 09:20   Politică
7317 7

Fostul președinte al Republicii Moldova și actualul lider al Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, spune că un demnitar de stat nu trebuie să dețină cetățenia și a altui stat.

Acesta reamintește că pe vremea cînd acesta era șef de stat, semnase un decret prin care orice demnitar de stat începînd de la un simplu polițist și terminînd cu președintele țării trebuie să dețină doar cetățenia Republicii Moldova.

”Cum poți tu să depui jurămîntul patriei, la două patrii? Cineva din noi are două mame, care ne-o născut? În decretul președintelui semnat de mine așa scrie. Mișa Ghimpu o luat și o anulat acest aliniat ți iată unde noi am ajuns - de două ori pupăm drapelul odată a României, odată a Moldovei, odată a Rusiei, odată nu știu a cui... Nu e corect așa. Haideți să introducem posibilitatea de a avea mai multe soții. Deja dacă să ne ieșim din minți să ne ieșim așa ca să nu ne mai trateze nici un psihiatru”, a declarat Voronin în cadrul emisiunii ”Puterea a patra”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?