X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Voronin către Sandu: "Nu este uman, nu este creștinește"

20 mai. 2021,, 09:35   Politică
6589 21

Președintele Partidului Comuniștilor din Moldova, Vladimir Voronin, a criticat dur decizia lui Sandu de a nu promulga Legea privind majorarea salariilor medicilor în plină pandemie.

"Sandu nu a promulgat Legea privind majorarea salariilor medicilor. Ascultă, tu în general ai rușine, cine tu ești? Să nu permiți creșterea salariilor în toiul pandemiei! Tu știi ce înseamnă să salvezi o viață?! Să-ți fie rușine! Nu este uman, nu este creștinește", a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii ”Interviului Săptămînii” de la Primul în Moldova.

După cum scrie aif.md, președintele PCRM a menționat că în cele 5 luni de președinție, Sandu nu poate oferi o evaluare activității sale, deoarece "nu poate evalua ceea ce nu există".

În același timp, el și-a amintit cum, în calitate de ministru al Educației, ea închis 150 de școli din toată țara, contribuind astfel la distrugerea satelor. În plus, Voronin a răspuns replicii președintelui precum că crearea blocului PCRM-PSRM este un "gest de disperare" a două formațiuni.

"Sandu își bagă nasul în alegeri. Ea are într-un buzunar pașaport moldovenesc, iar în celălalt - pașaport românesc. Care-i treaba ei? Noi nu sîntem disperați. Ei vor fi disperați după alegeri, și încă tare", a dat el asigurări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?