COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6720

Voronin: Am ajuns la hotărîrea să ne unim forțele ca să nu pierdem Moldova

14 mai. 09:45   Politică
2349 10

Principalul motiv al unirii în cadrul unui bloc electoral a PCRM și PSRM este viitoarea soartă a Moldovei. Acest lucru a fost declarat de președintele Partidului Comuniștilor Vladimir Voronin.

„Ne-am bazat pe evaluarea situației și ajungînd la concluzia finală privind necesitatea unirii cu socialiștii, ne-am ghidat de lecțiile istoriei. La sfîrțitul anilor 20, în Germania s-a intensificat fascismul. Atunci comuniștii și social-democrați germani au decis să se unească pentru a rezista fascismului, pentru ca Hitler să nu ajungă la putere. Din causa confruntărilor politice interne Uniunea împotriva lui Hitler a eșuat. Acest lucru a costat 70 de milioane de vieți umane. Trebuie să ne amintim de istorie și să înțelegem că vom pierde Moldova dacă acum cedăm puterea forțelor de dreapta!”, a specificat liderul comuniștilor.

Voronin a specificat că disensiunile interne dintre două forțe politice ar trebui să fie lăsate la o parte.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽