X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Voronin a declarat ”mobilizarea eforturilor pentru a rezista regimului”

19 iul. 2021,, 15:55   Politică
4477 28

Liderul Partidului Comuniştilor (PCRM), Vladimir Voronin, consideră că după alegerile parlamentare din 11 iulie, la guvernare au venit din nou activişti non-statali, oameni cu dublă cetăţenie, departe de conceptele de "creare", "economie", "bunăstare a oamenilor".

Potrivit agenţiei Infotag cu referire la site-ul web al partidului, despre aceasta Voronin a declarat sîmbătă în cadrul Plenului Comitetului Central al PCRM, rezumînd rezultatele participării partidului la alegerile parlamentare, transmite Știri.md.

Potrivit lui, victoria "anti-statalilor ar fi fost imposibilă dacă nu ar exista în spatele lor forţe serioase, în primul rînd, Statele Unite al Americii (SUA) şi aliaţii acestei ţări din Uniunea Europeană".

"Victoria forţelor de dreapta va duce la o pierdere de timp în ceea ce priveşte dezvoltarea ţării, întrucît programul acestui Guvern nu conţine nimic, decît orientarea spre asistenţa externă", a spus el.

Vorbind despre priorităţile partidului în situaţia actuală, Voronin a subliniat că "PCRM în ansamblu, structurile sale regionale şi primare, ar trebui mobilizate pentru a rezista regimului".


El i-a numit pe cei care nu au participat la alegeri "o rezervă serioasă pentru Blocul Roşu".

"Să nu uităm că în ţară urmează alegerile locale. Trebuie să facem tot posibilul pentru a nu oferi regimului putere pe teren. Autorităţile locale sînt cele mai apropiate de populaţie şi nu ar trebui să meargă pe mîinile trădătorilor naţionali care sînt gata să vîndă Moldova în sclavia politică şi economică pentru o sumă de dolari, contrar intereselor cetăţenilor săi", a conchis el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?