Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Voronin a avut probleme de sănătate: medicii nu știu cauza

8 dec. 2021,, 08:45   Politică
12090 1

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a absentat o lună din spațiul public, din cauza unor probleme de sănătate. Acesta a menționat că nu a fost bolnav de COVID-19, dar au existat probleme de sănătate, „care nu le-a mai înțeles”, transmite noi.md cu referire la Știri.md.

„Au fost probleme de sănătate că pînă la urma nu am înțeles ce a fost cu mine și nici medicii”, a spus Voronin, la Puterea a 4-a, de la N4.

Acesta a menționat că la Congresul din 7 noiembrie au fost admiși doar cei vaccinați, iar 159 de persoane au fost testate pe loc.

„În luna aceasta, da au fost niște probleme legate cu sănătate care pînă la urmă nu am înțeles nimic și nici medicii, dar luna asta am făcut 6 teste și eu și familia și slava Domnului totul este bine”, a spus Voronin.

Vladimir Voronin s-a prezentat la ședința Parlamentului de joia trecută. Ultima sa apariție a fost la Congresul PCRM din 7 noiembrie, atunci cînd a fost reales șef al formațiunii.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?