X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

„Vor zbura primele capete!” Natalia Gavriliță anunță primele demiteri

13 iul. 2021,, 15:15   Politică
4437 4

Vicepreședinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Natalia Gavriliță, anunță că după ce se va decide asupra validării alegerilor din 11 iulie, PAS va prelua guvernarea și va propune mai multe reforme, inclusiv reforme instituționale, care prevăd demiteri ale administrațiilor instituțiilor de stat, informează Realitatea.md.

Potrivit politicianei, demiterile vor viza în primul rînd instituțiile subordonate Parlamentului. „În primul rînd vorbim despre Consiliul Concurenței, unde am văzut lipsă de acțiune și despre acest lucru a anunțat și președinta Maia Sandu.

De asemenea, și la Consiliul Coordonator al Audiovizualului. Cu toții am văzut cum au acționat ei în raport cu instituțiile mass-media, îndeosebi în campaniile electorale”, a declarat Natalia Gavriliță în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul TV8.

De asemenea, vicepreședinta PAS spune că va cere un audit general al activității instituțiilor publice și că vor urma mai multe demiteri, acolo unde Agențiile sau alte instituții și-au demonstrat ineficiența.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?