Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Vor mai fi plecări de la Pro Moldova?

24 oct. 2020,, 13:30   Politică
7899 4

Deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari spune că nu vor mai urma plecări din grupul politic, adăugînd că are asiguri din partea colegilor rămași. Declarația a fost făcute în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV 8.

„Din ceea ce spun colegii mei spun următoare plecare nu va fi. Cei care sînt cu noi ne asigură că sînt cu noi”, a menționat parlamentarul.

Întrebat dacă va părăsi sau nu Grupul Pro Moldova, acesta a declarat ferm că nu. „Am creat această formațiune politică pentru anumite lucruri care ne și unesc și să rămînem în continuare să dezvoltăm formațiunea”, a adăugat Cebotari.

Cît despre plecările de ieri, deputatul a menționat: „Nu pot să vorbesc din numele lor. Sper că aceasta nu vorbește despre schimbarea viziunilor și valorilor pe care noi le-am promovat în toată această perioada. Cred că se va vedea după cum va fi exercițiul de vot. Sper că nu se va crea o majoritatea parlamentară așa cum se vorbește pe culoarele Parlamentului”.

Precizăm că astăzi, și deputații Ruxanda Glavan, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc și Eleonora Graur și-au anunțat plecarea din Grupul Pro Moldova, declarînd că vor activa în continuare în calitate de deputați neafiliați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?