Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Volodin: Rusia face multe pentru a asigura pacea și prosperitatea în Moldova

27 iun. 2019,, 17:39   Politică
2523 1

Rusia face multe pentru a asigura pacea și prosperitatea în Republica Moldova, a declarat joi, 27 iunie, președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, la întrevederea cu Zinaida Greceanîi, președinta Parlamentului Moldovei.

"Ați venit la prieteni, (...) ați venit într-o țară care face sincer multe ca să fie pace și prosperitate în Moldova. (...) Să discutăm problemele de pe ordinea de zi, soluţionarea cărora face ca viaţa în țara noastră și în Moldova să fie mai bună", a spusVeaceslav Volodin la deschiderea întîlnirii, transmite dumatv.ru.

El a menționat că relațiile dintre Parlamentele Rusiei și Moldovei au fost neformale, dar foarte sincere.

"Am sperat că întîlnirea va avea loc la nivel oficial atunci, cînd vom putea construi relații la nivel interparlamentar. (...) Trebuie să înțelegem că acestea sînt relații dintre reprezentanții popoarelor noastre pentru a ne înțelege mai bine unii pe ceilalţi", a spus Veaceslav Volodin.

"Toate acestea conduc, în primul rînd, la formarea încrederii. (...) Cînd ne întîlnim în această componenţă, sperăm că va exista mai multă încredere", a adăugat președintele Dumei de Stat.


"Acest format va deveni un impuls în dezvoltarea relațiilor dintre țările noastre", a subliniat Volodin.

Spicherul camerei inferioare a Parlamentului a adăugat, de asemenea, că "relațiile ar trebui dezvoltate pe principiile cooperării bilaterale, neamestecului în afacerile statelor suverane, dar și pe absența unor standarde duble".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?