X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Vlah și-a împărtășit planurile după sfîrșitul mandatului

21 mar. 2023,, 17:00   Politică
2925 0

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, și-a împărtășit planurile de viitor după încheierea mandatului.

Ea a vorbit despre acest lucru în lansarea programului ПО ФАКТАМ cu Iulia Fedorova, relatează Noi.md.

La întrebarea prezentatoarei despre planurile de viitor și dacă Vlah se va alătura altor partide politice, sau va crea una nouă, bașcanul Găgăuziei a răspuns că încă se uită în ce direcție să se îndrepte, totuși ea nu ascunde faptul că participarea sa în politică va rămîne la fel de energică:

„Faptul că nu voi părăsi politica după încheierea mandatului meu nu se discută, iar oponenții mei să nu se relaxeze în acest sens. Dimpotrivă, voi fi și mai activă, iar principiile mele vor viza construirea unui dialog, găsirea de compromis, cît mai multă perseverență și lucru pentru bunăstarea societății noastre.

Într-adevăr, eu urmăresc îndeaproape acele partide care sînt în opoziție. Sînt partide care mă impresionează, programele lor. După ce mi se încheie mandatul, vă pot spune deja în ce direcție voi merge.”


Vlah a povestit, de asemenea, cum vede ea țara noastră și ce obiective vizează în munca sa:

„Sîntem foarte activi în regiune și în toată țara. Poziția noastră este activă. Principalele scopuri și obiective sînt investițiile în educație, sănătate, unificarea societății, deschiderea ușilor găgăuzilor, pentru ca locuitorii autonomiei noastre să se simtă confortabil în această țară, pentru ca locuitorii Republicii Moldova să-i iubească pe locuitorii Găgăuziei noastre. Pentru că văd țara integră, indivizibilă, cu o societate normală, sănătoasă, educată și inteligentă. Prin urmare, agenda este foarte consistentă”.

10
0
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?