COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171 INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6738

Vladimir Zelenski și Klaus Iohannis au felicitat PAS cu rezultatul obținut

12 iul. 13:10   Politică
1581 8

Președintele ucrainean, Vladimir Zelenski a felicitat-o pe Maia Sandu și partidul PAS pentru „pentru victoria convingătoare a forțelor politice democratice pro-europene”. Zelenski a menționat că acesta „este un pas important pentru prietenoasa Moldovă în calea ei spre reforme și aspirații europene”.

„Felicitări colegei mele, președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru victoria convingătoare a forțelor politice democratice pro-europene, în special a partidului PAS, la alegerile parlamentare! Acesta este un pas important pentru prietenoasa Moldovă în calea ei spre reforme și aspirații europene!”, a scris Zelenski pe pagina sa de Twitter.

Președintele, Klaus Iohannis și prim-ministru al României, Florin Cîțu, au transmis mesaje de felicitare președintei R. Moldova, Maia Sandu, după rezultatele de la alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova. Iohannis a menționat că România „va fi alături” de Republica Moldova în susținerea reformelor din țară. Totodată, Ministerul Afacerilor Externe din România salută victoria obținută de forțele reformiste și pro-europene.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽