X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Vladimir Putin i-a felicitat pe eroii războiului care locuiesc în Moldova cu Ziua Victoriei

29 apr. 2018,, 16:45   Politică
9471 3

În ajunul Zilei Victoriei șeful statului rus a adresat felicitări personale veteranilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei de pe ambele maluri ale Nistrului.

Președintele Putin i-a felicitat cordial pe veterani și pe cei care au muncit în spatele frontului cu Marea Victorie. Vladimir Putin a remarcat marele curaj și eroism al participanților la Marele Război pentru Apărarea Patriei. Șeful statului le-a urat sănătate și numai bine.

- Voi, dragi veterani, ați trecut cu curaj drumurile de front ale Marelui Război pentru Apărarea Patriei, ați luptat cu curaj cu inamicul în detașamente de partizani și ilegalitate, ați muncit în spatele frontului fără a-și precupeți puterile. de-a lungul vieții ați dovadă de calități morale înalte, responsabilitate personală pentru țară. Toate faptele și acțiunile sale, dragostea de Patrie necondiționată, capacitatea de a trăi onest, de a aprecia prietenia – întotdeauna vor fi un exemplu pentru noi. Vă doresc sănătate și toate cele bune. Președintele Federației Ruse Vladimir Putin, - scrie în mesajul de felicitare, postat pe pagina Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?